Μεταφορικα σε ολη την Ελλαδα ( Μεταφορικα σε ολη την Ελλαδα από 48 έως 72 ώρες )

Ποιοι ειμαστε

Η «Όϊλι» Ε.Π.Ε. είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος και διανομέας λιπαντικών κινητήρων και φίλτρων της MANN + HUMMEL για αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσικλέτες, μεγάλα φορτηγά, γεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα οικοδομής, μηχανήματα κήπου και θαλάσσια σκάφη. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία γράσων, αντιπαγωτικών ουσιών, μιγμάτων, υγρών και αξεσουάρ, τα οποία έχουν υψηλή ποιότητα.

Για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα ποιότητα, εμείς στη «Όϊλι» στοχεύουμε πιο πολύ στη προέλευση των προϊόντων μας και για τον λόγο αυτό δεν κάνουμε απολύτως κανένα συμβιβασμό σχετικά μ’αυτό. Τα λιπαντικά κινητήρων που προσφέρουμε έχουν εγγυημένη προέλευση από διυλιστήρια του Βελγίου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, τα οποία αγοράστηκαν απευθείας από τον επίσημο εισαγωγέα ή κατασκευαστή.

Είμαστε εξειδικευμένοι στην χονδρική εμπορία λιπαντικών, φίλτρων και προϊόντων από γράσο για τα οχήματα μεγάλων και διάσημων εταιρειών, επιχειρήσεων και συνεργειών.

Η Εξαιρετικά μεγάλη γκάμα προϊόντων με τα οποία διαθέτουμε στην αποθήκη μας, μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των εταιρειών ή συνεργειών, οι οποίες εξυπηρετούν ή εργάζονται με οχήματα κάθε κατηγορίας – αυτοκίνητα, μεγάλα φορτηγά, γεωργικά μηχανήματα, θαλάσσια σκάφη, μηχανήματα οικοδόμησης και βιομηχανικές μηχανές. Στο πρόσωπο της «Όϊλι» Ε.Π.Ε. θα βρείτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ο βασικός στόχος μας είναι να μετατρέψουμε τη λέξη Όϊλι σε συνώνυμο αξιοπιστίας, ειλικρίνειας και επαγγελματισμού.

Oily.gr
Εμπιστοσύνη και ποιότητα